Lipton1908 Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 (edited) Kawał historii, fajne chwilę. Duży browar dla każdego, kto przyczynił się do tworzenia i utrzymywania tej sieci! Pozdro dla ekipy SopliCa 2011-2016! Edited November 11, 2021 by Lipton1908 4 3 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Daniel Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Spędziłem tutaj prawie 10 lat jako obserwator i gracz. Nigdy nie pchałem się na wyższy "stopień" niż mam teraz, bo mój czas dla gry i forum to była jedna wielka parabola. Nikt mnie nie zna, nie integrowałem się, ale zobaczywszy ten temat łezka w oku się zakręciła, bo miło było patrzeć przez te wszystkie lata jak ta sieć funkcjonowała i zajmowała wysoki, jak nie najwyższe miejsce względem popularności i rozpoznawalności. Duża część osób która grała w 1.6 na pewno po zapytaniu czy kojarzy taką sieć jak soplica, odpowie że "tak". Zbudowałeś @ Lost coś niesamowitego co przetrwało kawał czasu i dawało równie tyle radości z samego grani jak i obserwowania. Wielki ukłon dla Ciebie ile pracy w to włożyłeś i do jakiego etapu doszedłeś. Niestety wszystko ma swój koniec tak jak w tym przypadku, nic tylko podziękować, zatem Dziękuje. GG WP 1 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
VΞGI Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Aż sie łezka w oku kręci GG 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descent Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 No cóż każdy wiedział że kiedyś to musi nastąpić. Mam kilka swoich teorii co doprowadziło do upadku sieci, ale zachowam je dla siebie. Dziękuję @ Albert2kpl za danie szansy bycia na stanowisku [email protected] Dziękuję @ Myszaty. za nauczenie mnie wielu rzeczy na stanowisku moderatora i za to, że po popełnieniu błędu dał mi szansę poprawy. Dziękuję @ Number Two , @ egZo20 , @ Cotidie , @ Magicien , @ b3lzi ,@ iN Gibbs oraz każdemu innemu adminowi z serwera OnlyMirage. Spędzony z Wami wspólnie czas był za***isty i szkoda, że tak a nie inaczej potoczyły się nasze losy. GG dla całej reszty Sopliczan. Trzymajcie się cieplutko. 2 1 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
keveN Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 (edited) Ach tyle się grało Edited November 12, 2021 by keveN 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edrien Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Fajnie było 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
.wujek Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Wielka szkoda... Pozdrawiam bardzo serdecznie stara ekipe 1.6 (jailbreak) <3 oraz 1.6 / csgo (ONLY AWP) dzięki za wspaniałe wspomnienia! 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma aKa Kroffka Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Veni, Vidi, Vici... I koniec. Dzięki wszystkim za te wspólne 10 ciekawych lat, tysiące godzin spędzonych przy jednym lub drugim CS-ie, szczególnie JailBreak z lat 2010-2014, Paintball, 4fun i Surf Ski2. Zarwane nocki jako dzieciak do 6 rano na jailu i pełny serwer w klimacie 1.6, za***ista sprawa. "Klany" z Paintball'a i masa mixów na 1.6. Pozdro też dla wszystkich grafików i tysięcy zrobionych avatarów czy sygnatur pod dowództwem @ Maciek z klanu na początku @ szercu , @ Lost dzięki za mnóstwo pracy przy sieci, poświęcenie czasu i że to akurat na Soplice przy stole padło @ Sola mam nadzieje że wszystko git, do tańca i do różańca człowiek. @ Lipton1908 , @ lukas04 , @ J4ss , @ STEFAN Chory Pastor , Ripper, House, @ fragmaster. dzieki! Za przyjęcie na modka i wspólny IEM @ Relon ,czas na @ Saygon Za za***iste karaoke, kawałki Peji pamiętam do dziś I całej ekipie z dawnych lat! Do zobaczenia 2 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOCKE20 Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 dziekuje wszystkim z którymi mogłem zabić nude i spedzić niektóre ponure wieczory . Te rozmowy oraz gry na discordzie wszystkich dziekuje jeszcze raz i wspaniałej administracji troche smutno że to koniec ale licze ze moze jeszcze kiedyś coś bedzie 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisi3l Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 GG Tyle lat sie tu przesiedziało :/ 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizo^^ Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Dzięki Panie i Panowie za stare dobre czasy gdy było kolorowo grając Sobie na Dr'ku. Lost, zrobiłeś kawał dobrej roboty i szacunek dla Ciebie za ten czas i wysiłek który poświęciłeś w ramach sieci. Dziękujemy ! 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sardothien Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Moim uzależnieniem od wielu lat, jest zaglądanie na forum codziennie, chyba że w jakiś sposób nie mogę, nie wiem co ja teraz pocznę. XD Od 2011 poznałam tu tyle wspaniałych ludzi, z którymi kontakt utrzymuję do dzisiaj i z którymi przeżyłam i lepsze i gorsze chwile. Serce się łamie że po tylu latach soplica zostanie zamknięta i to będzie w moim przypadku duże przeżycie, trauma, to jakby jakaś część człowieka umarła, tak było też jak moje kochane pb zostało zamknięte, ale sieć to już gruba sprawa. xd Dziękuję Wam wszystkim, za poświęcony czas, za każde napisane słowa i po prostu za bycie tutaj. 3 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAx Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Jak dla mnie to wszystko kończyło się wraz z przejściem na cs go pozdrawiam ekipę jailbreaka 1.6 i starego klasycznego diablo moda 2 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MarcineN. Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Serwer NewDiabloMod 1.6 na zawsze w pamięci Pozdr! 2 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecik Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 no tego gralem tam juz rok i chialem dalej grac gg trzymac sie XD pozdr 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
iksiu Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Dłuższy czas mnie nie było a tu takie przykre rzeczy mają miejsce… dzięki za miło spędzony czas na serwerach, pozdrawiam całą ekipę ONLY AWP oraz duży ukłon dla osób które ściągnęły mnie na tą sieć @ LaweK @ Nightmare @ Niechcial @ Gietaa @ Lost @ Marvinek @ olaokej @ HEH1 @ Streepy itd. serduszko dla was <3 3 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackjack Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Nieźle... Nie było mnie tu od lat, a myślę kilkanaście minut temu "sprawdzę co tam słychać na Soplicy". Nie spodziewałem się, że coś takiego zobaczę. Naprawdę łezka w oku jest. Ale Co zrobić?! Kawałek życia człowiek tu spędził a ono toczy się dalej. Pozdrawiam wszystkich znajomych z forum, a zwłaszcza ludzi z serwera Paintball 1.6 w którym się zakochałem mając 17lat. Jak wracałem z technikum, to od razu przed komputer i salwa z kulek poszła nie jedna:) Ach ta adrenalinka była cudowna. Grało tam dużo moich res'ów między rundami. Pozdrawiam i do zobaczenia. "jack" 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herman# Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 jest jak jest #JBnajlepszy 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobjeski Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Ja się takich rzeczy po miesiącu dowiaduję a jeszcze na początku listopada biłem na AWP @ Pinky Pony Pozdrawiam całą ekipę ONLY AWP, kiedyś FFA 3Maps i ONLY DD2! Dobrze chłopaki robią niech się to trzyma <3 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamess Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Dzięki wszystkim za miło spędzony czas, pozdrawiam całą społeczność, oczywiście byłą administrację TP 1.6, a w szczególności @ Donkaa @ Pasiak88 @ tomusMISTRZ @ lukas04 Trzymajcie się ciepło ❤️ 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanBarcelony Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Pozdrawiam graczy JB, coda i diablo 1.6, świetne czasy! Tutaj również zaczęła się moja zajawka z grafiką (sygnatury), a teraz jestem na 3 roku studiów graficznych 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy80 Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 super wspomnienia, do tej pory pamiętam klimat na serwerze team play 1.6, pozdrawiam wszystkich Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haker519 Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 (edited) A mówiłem, że max do konca 2021 wytrzymacie to każdy mówił, że debilem jestem Lost do pieca PS. Wywal mi ktoś proszę podpis. Nie mam czasu teraz a nie chce jakiegoś fejkura tutaj pokazywać Edited December 13, 2021 by Haker519 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek z klanu Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Siema @ Puma aKa Kroffka wbiłem randomowo tutaj po kilku latach i fajnie widzieć, że ktoś o mnie pamięta. Ja dalej w grafice mocno i pewnie gdyby nie ta serwerownia to nigdy bym się tym nie zajął - a tak to zostanie pewnie ze mną do końca zawodowej kariery. Pamiętajcie dzieciaki, rozwijajcie się i róbcie to co wam serduszko podpowiada. Z mojej strony zaskakujące, że soplica jeszcze istnieje i za to podziw dla administracji, że po erze cs 1.6 dało się jeszcze serwerownię utrzymać. Kto nie grał na JB w latach 2010 i nie reklamował soplicy na innych forach żeby zapłacić za rangę na diablo nie zna smaku życia @ Lost pozdrowionka mordo, miło było i dzięki za lata w przeszłości, piona Teraz sprawdzam komentarze pod tematem a tu @ S0ulC4ster Czasy kojarzę jak przez mgłę, ale nick kojarzę do dzisiaj, elo xd Jak jakiś stary dziad mnie kojarzy to zapraszam na steama może pykniemy MM'a kiedyś https://steamcommunity.com/profiles/76561198031184348/ 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
nood Posted January 6 Share Posted January 6 Bardzo miłe wspomnienia, czapka z głowy dla twórców. CS 1.6 Diablomod na zawsze pozostanie w miejscu tych jednych z najlepszych wspomnień. Wszystko ma swój początek i koniec. Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts