KaTuHu Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 (edited) Łezka sie w oku kręci i serducho pęka Dzięki Soplicy poznałem masę wspaniałych ludzi, przegrałem mnóstwo godzin, oraz przegadałem na ts setki godzin, dzięki wam za wszystko <3 P.S chciałbym podziękować każdemu z osobna, lecz brakuje mi czasu, trzmajcie sie ciepło <3 Edited November 7, 2021 by KaTuHu 3 2 3 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamarkowani Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 (edited) Nie problemem jest csgo, problemem jest budżet oraz ekipa, no i trochę popularność forów. Generalnie fora cs'owe mam takie wrażenie miały swoje najlepsze czasy kiedy jeszcze 1.6 dobrze prosperowało, czyli lata 2008-2012, potem to już tak to spadało i spadało w dół. Jaki morał? Fora są nieopłacalne i ciężko je rozwinąć po prostu. Miłego, @ Streepy i @ avlbrs spoko osóbki, kontakt mamy zachowany. Edited November 7, 2021 by zamarkowani 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodzynel Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Dzięki wszystkim za te kilka lat spędzonych na Soplicy, a przede wszystkim administracji JB, z którą miałem okazję współpracować (oprócz Shomka). Jak to mawiają. Kiedyś to było... 3 2 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaweK Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 minus z tego jest taki, ze nie bedzie komus łoić d*py na turniejach teraz 8)) uwazaj loscik na ataki nieprzyjacielskiego wroga w tramwajach! 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggkekkei Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 gg spoko bylo 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
.PePe. Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) o cie choooj Edited November 8, 2021 by .PePe. 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vonki Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 W tym miejscu chce również podziękować wszystkim co tworzyli społeczność soplicy. Była to sieć, w której spędziłem jakby nie było najwięcej czasu, a zaczynałem tutaj grę na surfie długo przed tym jak się zarejestrowałem. Oczywiście z przerwami, bo początki sięgają serwera surf 1.6 za nim został serwerem only SS2. Decyzja jak już przedmówcy napisali była dla nas znana już od dłuższego czasu, pytanie zawsze było tylko kiedy zejść z tej sceny, a chcieliśmy to ciągnąć jak najdłużej, póki był widoczny tego sens. Niestety ten po trochu zanikał. Odnośnie co będzie z serwerem bhop dowiecie się na dniach, mogę na chwilę obecną powiedzieć tylko, że dalej będzie istniał. 1 1 3 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ulC4ster Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Widzę tutaj kilka graczy z 2010 @ KaTuHu @ dudeka @ Dudus12 Pewnie jakbym zobaczył więcej starych nicków z 1.6 to bym pamiętał Jeżeli mnie ktoś pamięta to dziękuje za ten czas spędzony do czasami 6-7 nad ranem na JB. Full Serwer o 3 w nocy to było piękne. Przepraszam też za te kilka złych rzeczy co zrobiłem, ale najbardziej dziękuje za szanse jaką mi daną i objąłem rangę Moderatora a następnie J@ Sieci Pozdrawiam wszystkich którzy mnie pamiętają i Pozdrawiam SoulCaster 1 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streepy Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Przy okazji chciałbym podkreślić jeszcze raz, bo wiadomości jest multum. Nie jesteśmy zainteresowani sprzedażą bądź łączeniem się z jakąkolwiek siecią. 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dami563 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 18 godzin temu, Whytti napisał: DR>JB tyle moge powiedziec 1 kosa 4 trupy Pozdro dla ludzi z DR 2015-2017 1 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondziowe Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Sadge 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0sT. Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 F Nie jestem tu jakoś długo, bo chyba od końca 2018 lub początku 2019roku, ale fajnie było wrócić do domu bo całym dniu w szkole, siąść przed komputerem i spędzić +-1.5h na strzelaniu, rozmowach i żartach na serwerze. Dziękuje za możliwość relaksu oraz poznania fajnych osób, z którymi to mogłem dzielić mój czas wolny przez ostatnie 3 lata na OMirage, wspólnych mm’ach i Faceit’ach czy też wcześniej, na MTC . Życzę każdemu powodzenia w szkole lub pracy. Do usłyszenia 1 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewolta Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 no troszkę czasu się spędziło, cieplutko pozdrawiam 1 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEzicc Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) 6,5 roku i 32 dni 21:54:23 przegrane godziny później. Nie żałuje żadnej minuty spędzonej na sieci i szczególnie na JB które na zawsze pozostanie w moim serduszku. Pozdrawiam wszystkich których tu poznałem i z którymi grałem i dziękuje wam za cały wachlarz emocji od śmiechu aż po złość. Wspaniale było po szkole wejść na JB i grać aż do samego wieczora. <3 P.S @ JcobX @ SCREECH gdyby nie JB nie było by grania w the forest. I oczywiście odgrywania scenki z Kamilem Durczokiem będąc adminami XD Edited November 8, 2021 by xEzicc 1 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREECH Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) Coś się zaczyna, coś się kończy, dawno mnie już tu nie ma ale chwile spędzone tutaj na zawsze zapamiętam! @ xEzicc @ JcobX @ Streepy Najlepszy ekipa JB! <3 Edited November 8, 2021 by SCREECH 1 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
JcobX Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) :'( Trzymajcie się tam. @ xEzicc @ SCREECH @ Streepy <3 Edited November 8, 2021 by JcobX 1 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mao Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Soplica, słowo kojarzy się z sama przyjemnością dzieki potężnej ekipie JB której mogłem oraz znajomosci które przez to wynikły. Pozdrowię tylko dwie osoby osobiście bo z nimi powstały najlepsze więzi: @ Streepy dzieki kochany za możliwość pomocy e rozwijaniu JB podczas czasów jego świetności, dzieki za znajomość która przetrwała do dziś, wierze, ze będzie dane spotkać nam się osobiście i pogadać @ Mitchello , mój internetowy brat, człowiek którego poznałem tylko dzięki Soplicy a konkretnie JB, dzięki Ci, ze jesteś majster @ IKS DE Kamilek, nawet nie muszę mówić jak wiele Ci zawdzięczam i cieszę się, ze mieszkamy aktualnie na tyle blisko aby widywać się częściej niż raz na rok <3 Cała ekipo JB z czasów kiedy byłem tam adminem, trzymajcie się w zdrowiu, to dzięki Wam ten serwer istniał, nie zapomnę jak na moich oczach „kastraty” przechodziły w poważnych facetów pozdrawiam, mao 3 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antlion Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Aż specjalnie sie zalogowałem po trzech latach. Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze w ogóle pamieta Fajnie było, poznałem tu sporo spoko mordeczek z którymi mam kontakt do tej pory - no cóż? GG i dzięki 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
szambo jambo Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 8 lat temu za gówniaka grało się na serwerach w 1.6. Piękne czasy i społeczność. Dzięki za super zabawę po szkolę. Mam nadzieję że coś jeszcze z tego będzie! Pozdro dla wszystkich! Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZOZEK1 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Kurcze szkoda że jakoś nigdy nie udało mi się zostać tym adminem na JB pomimo moich prób ale najwyraźniej czas się skończył a myślałem że jeszcze spróbuje Dziękuje wszystkim osobom z lat 2015 - 2021 bo zawsze bo byłem zawsze nie miałem roku gdzie nie wpadłem na jb się przywitać z ludźmi, raz dłużej zostawałem raz krócej ale zabawa zawsze była świetna a ludzie jeszcze lepsi (z wyjątkami ale gdyby nie te wyjątki też nie byłoby zabawy) nawet ja to zrobię wszystkie osoby bez wyjątku które kiedykolwiek obraziłem na soplicy serdecznie przepraszam i uniżenie błagam o wybaczenie https://steamcommunity.com/profiles/76561198135396325/ to jest mój profil steam tak jakby ktoś chciał się skontaktować bo czemu nie Jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę i mniej więcej 30 przegranych wspólnie dni liczę że niektórzy jeszcze się odezwą 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mateo. Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Pa Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 ty k**wa az mi sie smutno zrobilo, pomimo ze siec dead od paru miesiecy i tak przegladalem, a wspomnienia z 1.6 to do konca zostana w serduszku. @ Gietaa oj tak byniu, pierwsze punche na ts, bitwy pomiedzy jb vs dr vs pb niezapomniane. F 1 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
krushi Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Coś się kończy, coś się zaczyna, Arka Gdynia k**wa świnia. 1 2 Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protek Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Bry, Czytając to zostało napisane i zastanawiając się co będzie dalej z tym wszystkim myślę, że taka jest kolej rzeczy. Ktoś wstaje, ktoś umiera. Tak jak Streepy napisał w swojej wypowiedzi takie również podzielałem zdanie względem Sieci, że to już umiera i chcąc nie chcąc nie dałoby się tego odbudować w ten sam sposób co wcześniej, gdzie był BUM na takie sieci serwerów. Choć w sam sobie nie jestem personą dość znaną do teraz pamiętam jak mnie "starsi gracze" wyzywali jak się z nimi kłóciłem będąc dzieciakiem na JB. Nie powrócimy nigdy do takich czasów i pozostaną one tylko wspomnieniami. Ale nikt z nas nie powinien się martwić. Czas idzie dalej, i trzeba zadać sobie pewne pytanie: "My byliśmy częścią internetu, postawiliśmy historie w świecie csgo a co będzie dalej? Kto będzie tym godnym następcą i postawi w tym świecie wirtualnym kolejnego klocuszka do budowy go?". Mam też ten schemat smutnej minki ze względu brak mojego zaangażowania w to i poruszenia go dalej (choć pewnie niektórzy powiedzą, że może lepiej). Kończąc mój wywód, chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim co ze mną grali, pisali, wyzywali się, bądź kłócili bo to wy (również w jakimś stopniu) daliście mi część charakteru jakim jestem teraz jak i również miło spędziłem czas w moich lepszych oraz trudniejszych momentach swojego życia. Może jakieś wspólne spotkanie na ts3 czy coś na oficjalne zamknięcie hm ? A dopisze se tutaj. Zostawcie te wszystkie screenshot'y z serwerów w jakimś nawet dziale osobnym/archiwum, gdzie każdy użytkownik będzie mógł sobie spojrzeć i poprzypominać te czasy. Jak nie to nie. Miłego dnia/wieczorku, Havor (d.Protek) Quote Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts