Julovsky 5 Posted March 24 Share Posted March 24 aNick na serwerze: Julovsky Imię: Oficjalnie Juliusz w papierach ale Julek generalnie.Wiek: 21Znajomość SourceMod: no zbanować smurfa z 2lvl'em cs:go bo na mainie za ez mogę, jak sobie nick będzie zmieniał to po id z komendy status poleci.Ilość rozegranych godzin w CS:GO: 3.5k na tym koncie, do reszty się nie przyznaję, bo będzie śmiech, że padam.Link do Twojego profilu GameMe: http://soplica.gameme.com/playerinfo/2513194Link do Twojego profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Royalty1337/ Steam ID: STEAM_0:0:422759738Posiadasz działający mikrofon?: TakKontakt: Steam/GG/Ts3/Telefon jak masz numer Znajomość regulaminu serwera 1-10: 10Na serwerze grywam w godzinach: Najczęściej 8-23 1 4 Link to post Share on other sites
mkdzambo 5 Posted March 24 Share Posted March 24 Miły, uprzejmy, towarzyski, elokwentny + Ilość godzin i wiek + Aktywny + Ogarnięty Jestem na TAK. Link to post Share on other sites
jacozor 87 Posted March 25 Share Posted March 25 Bez zastrzeżeń, Ogarnięty, aktywny, pomocny, agresywny pod względem onetapów same plusy Jestem na TAK. Link to post Share on other sites
Arystokrata Profesor 34 Posted March 25 Share Posted March 25 Na tak + Ilość godzin + Aktywny +wiek +regulamin Link to post Share on other sites
POLSKIOPEK 4 Posted March 25 Share Posted March 25 Łatwo Cię sprowokować/kultura.NIE Link to post Share on other sites
gazik. 91 Posted March 25 Share Posted March 25 SIEMA, + od niedawna, ładna aktywność, jak sie utrzyma to będzie spoko + były admin, stały gracz arenkowy, to tam ogarnia temat co do minusów to powiem tak, przestań spamować na czacie zbędnymi treściami xd w logach można też znaleźć treści prowokujące, mimo wszystko daję okejkę pod tym podaniem, pod warunkiem, że ten czat trochę ogarniesz. btw. to co napisałeś pod znajomość sm, zabrzmiało, jak szefo na fejku, bo za pierwszym razem nie mogłem załapać o co chodzi xd Link to post Share on other sites
ziutekk cs.money 10 Posted March 25 Share Posted March 25 +wiek +ogarniecie +aktywnosc jestem na TAK rob Link to post Share on other sites
sasik02 150 Posted March 27 Share Posted March 27 Przyjęty, zgłoś się do mnie na steamie. Link to post Share on other sites
sasik02 150 Posted March 27 Share Posted March 27 Podanie zaakceptowane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts