Kodziras 78 Posted March 10 Share Posted March 10 Imię: Patryk Wiek: 22 Kontakt: Steam, forum, ts, fb Staż w sieci: Aktywnie od 4 lat Co Cię skłoniło do napisania podania? Coraz to bardziej zmniejszający się skład moderatorów oraz chęć pomocy. Kilka słów o sobie. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz? Aktualnie studiuję Energetykę na Politechnice Poznańskiej, nie pracuję i nie wychodzę z domu bo gram w komputer. Jakie zmiany na forum i w jego regulaminie jesteś w stanie zaproponować? Surowsze traktowanie twz. trolli i osób działających na szkodę Sieci, po ostatnich sytuacjach, które miały miejsce. Dalsza pomoc w rozruszaniu Strefy Gier. Jakie są Twoje szczególne wyróżnienia i osiągnięcia w sieci? Junior Admin Serwera Only Mirage Ile godzin dziennie jesteś w stanie poświecić na zajmowanie się forum? Forum mam zawsze odpalone na drugim monitorze, więc myślę, że nawet średnio 6h. Spoiler Aktualne wymagania na Moderatora: - wysoka kultura osobista + - umiejętności pracy w zespole + - dyspozycyjność pod względem czasu + - dobra znajomość ortografii i interpunkcji + - minimum 3 miesięczny staż na forum + - doświadczenie w moderowaniu forum + (posiadałem ową rangę na innej sieci) - minimum 150 postów na forum (możliwe wyjątki) - - zerowy poziom ostrzeżeń + - brak multikont na forum + - brak poważnych przewinień w sieci + - posiadanie praw admina przynajmniej na jednym serwerze w naszej sieci + - posiadanie sprawnego mikrofonu na potrzeby komunikacji + Dodatkowe atuty: - posiadanie w przeszłości rangi Grafika, Uploadera lub Gamer'a - - znajomość obsługi amxbans/sourcebans + - wcześniejsze doświadczenie w pracy na wyższym stanowisku typu Opiekun Serwera lub Junior Admin Serwera + - wykonanie minimum 5 zleceń graficznych na forum - - Podstawowa znajomość języka angielskiego + 2 4 2 1 Link to post Share on other sites
izcoN 715 Posted March 10 Share Posted March 10 Jestem na tak - Aktywny - Pomocny - Kultura 1 Link to post Share on other sites
AIways 283 Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) Na nie -Niemilec -Agresor -cieszy sie ze jb sie pali Na tak +bardzo swietny kandydat +aktywny forumowicz +ogarnięty młodzieniec +lamus w mc Edited March 10 by AIways 1 1 Link to post Share on other sites
Gopnik 287 Posted March 10 Share Posted March 10 Jestem na tak -pomocny [email protected] serwera -kulturalny -często z nim rozmawiam, jest bardzo komunikatywny z innymi -przyda się pomocna dłoń 1 Link to post Share on other sites
Cotidie 2352 Posted March 10 Share Posted March 10 Na taaaaaaaaaaak, bardzo przyjazny i pracowity! 1 Link to post Share on other sites
V3nomX 156 Posted March 10 Share Posted March 10 Na pewno przyda się aktualnej moderacji para rąk do pomocy, a ty nawet pasujesz do tego. Jeżeli będziesz siedział na forum tyle ile napisałeś to możesz powoli gonić Gopnika w nawalaniu postów, kto wie może i nawet tak potężna konkurencja jak ty go złamie i miano Bota zaraz po Myszatym zostanie wręczone tobie? Fajny chłopaczek z Ciebie, znam cię tylko z grania na oMirage, ale myślę, że to wystarczająco żeby cię mniej więcej poznać. Masz mój głos Kodzi Peace. 1 Link to post Share on other sites
.Mateo. 326 Posted March 10 Share Posted March 10 Na tak, ale nie dawaj warnów jak Gopnik, thanks 1 1 Link to post Share on other sites
dzik z lasu 30 Posted March 11 Share Posted March 11 Na TAKK +pomocny +kulturka +aktywny +pracowity +sympatyczny, miły 1 Link to post Share on other sites
Eizi3k 344 Posted March 11 Share Posted March 11 Na tak +ogarnięty +aktywny +pomocny 1 Link to post Share on other sites
Haniaa 61 Posted March 11 Share Posted March 11 Na tak! +pomocny +aktywny ogolem to co u góry 1 Link to post Share on other sites
FRYTUNIA 498 Posted March 11 Share Posted March 11 +ogarnia temat +Wiek +Siedzi w domu więc i tak nie ma co robić -zmniejszy mu się aktywność na mirku -nalezy do bandy simpa Overall Tak 1 Link to post Share on other sites
Miczu 176 Posted March 11 Share Posted March 11 Wszyscy wyżej podsumowali, więc ja też jestem na tak -mega pomocny chłopak -miły z kulturką -myślę, że będzie dobrze wykonywał powierzone mu zadania 1 Link to post Share on other sites
Meurian 420 Posted March 17 Share Posted March 17 Na tak Dobra morda pomocny poradzi sobie na luzaku powodzonka 1 Link to post Share on other sites
Myszaty. 878 Posted March 17 Share Posted March 17 Wymagania spełniasz wszystkie, wyjątkiem jest tu ilość postów, ale to nie jest najważniejszy element, dodatkowe atuty również dają ci sporego plusa, opinie na twój temat również są pozytywne. W zmianach forumowych chciałbyś pomóc w rozruszaniu strefy gier tak więc zobaczę na ile starczy Ci tych chęci . Podań dużo nie było, bo aż dwa, oczywiście nie ma to wpływu na moją decyzję, jeśli byś się nie nadawał to nie otrzymałbyś szansy. Podanie przyjęte. Zgłoś się do mnie na PW. 2 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts