Kinderki 13 Posted Monday at 05:24 PM Share Posted Monday at 05:24 PM (edited) Twój nick na serwerze: Kinderuś Nick osoby, na którą składasz skargę: Streepy, Matełko Data zdarzenia: 22.02.2021 około 18:10 Opis sytuacji: Zapytałem grzecznie czy mogę wysyłać rzeczy które nie wiedziałem czy były dozwolone po czym streepy napisał że jestem chory Dowody: Zakładka media na dc oraz screen P.S Chciałbym żeby przeprosili mnie publicznie tutaj pod skargą lub pod zdarzeniem na dc Edit 1 Ale czemu Mateo? zawsze mogłeś tego nie oglądać Edited Monday at 05:49 PM by Kinderki 1 Link to post Share on other sites
AIways 256 Posted Monday at 05:28 PM Share Posted Monday at 05:28 PM +1 dla streepiego ez 1 Link to post Share on other sites
.Mateo. 236 Posted Monday at 05:47 PM Share Posted Monday at 05:47 PM Jak już napisałem, Twoje miejsce jest w psychiatryku Link to post Share on other sites
Rodzynel 131 Posted Monday at 05:50 PM Share Posted Monday at 05:50 PM Za tak haniebny czyn, czyli napisanie skargi na Streepiego i Matełka , za ich prawidłową postawę obywatelską, poniesiesz surowe konsekwencje. Kara to zrobienie kartki przeprosinowej dla wszystkich osób, które zobaczyły nieprzyjemne gify/obrazki/filmy przez Ciebie wysłane. Gotową kartkę poproszę o wstawienie na kanale tekstowym media na naszym serwerze Discord (jeśli jej nie zrobisz spotkają Cię nie miłe konsekwencje). Zamykam. 2 5 1 Link to post Share on other sites
Rodzynel 131 Posted Monday at 05:50 PM Share Posted Monday at 05:50 PM W celu ponownego otwarcia tematu skontaktuj się z Moderatorem lub Adminem Forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts