kekkei 76 Posted February 17 Share Posted February 17 *Post wstawiam za @Edriengdyż ma bana jak tytuł na to wskazuje i nie chcę tworzyć multikont* Twój nick: @Edrien Link do profilu: https://cs-soplica.com/profile/68572-edrien/ Rodzaj kary: Perm ban forum Data i godzina: Prawdopodobnie czerwiec 2015r Witam, po ponad 5 latach chciałbym wrócić do aktywnej gry na sieci, dlatego chciałbym aby moja kartoteka była czysta. W razie potrzeby chcę mieć możliwość skorzystania z forum, między innymi działu propozycji, skarg oraz konkursów. Za swój błąd który popełniłem swego czasu serdecznie przepraszam. Link to post Share on other sites
Streepy 2976 Posted February 17 Share Posted February 17 7 godzin temu, kekkei napisał: Witam, po ponad 5 latach chciałbym wrócić do aktywnej gry na sieci, dlatego chciałbym aby moja kartoteka była czysta. W razie potrzeby chcę mieć możliwość skorzystania z forum, między innymi działu propozycji, skarg oraz konkursów. Za swój błąd który popełniłem swego czasu serdecznie przepraszam. Ten użytkownik ma bana na sieć za kradzieże które popełnił pełniąc funkcję opiekuna. Wie o tym doskonale, bo pytał mnie. Więc dlaczego ten temat? W celu ewentualnego dogadania się co do zdjęcia blokady na sieć, niech po prostu się do mnie odezwie, a nie odpisuje "XDDDDDDDDDDD". 1 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts