dzik z lasu 10 Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Chciałbym zapytać, jak mogę dać pod postem tą ramkę z GameMe, co określa miejsce w rankingu itp. Muszę to poprostu wkleić czy jak, proszę o odpowiedź. edit: dziena chłopaki :] , temat do zamknięcia Edited February 14 by dzik z lasu Quote Link to post Share on other sites
iN Gibbs 72 Posted February 13 Share Posted February 13 na gamme.me masz. Quote Link to post Share on other sites
V3nomX 149 Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Pierw klikasz w strzałkę po prawo swojego nicku tak jak na obrazku i klikasz ustawienia konta Po zrobieniu tego klikasz po lewo w opcję "Sygnatura" No i jesteśmy przy końcu i tutaj wstawiasz sobie co chcesz (masz mój przykład jak u mnie to wygląda): Jeżeli chodzi o to, to tak to się robi, a jak chcesz te sygnaturke z gameMe to wejdź w tego gameMe mirage'a znajdź siebie i skopiuj link do sygnaturki (masz tam pare do wyboru). Peace. Edited February 13 by V3nomX 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts