Makkos191 0 Posted January 11 Share Posted January 11 no to tak mam kompa stacjonarkę na którym gram w cs i dostałem jakiś czas temu słuchawki nauszne jbl bezprzewodowe c45bt i nie wiem dlaczego jak podłączam bezprzewodowo słuchawki i włączam csa nagle wycisz mi dźwięk w komputerze ale nie zmienia się poziom głośności Quote Link to post Share on other sites
Myszaty. 744 Posted January 11 Share Posted January 11 A czy działa Ci normalnie dźwięk podczas słuchania muzyki, oglądania filmów lub w innych grach? Quote Link to post Share on other sites
Makkos191 0 Posted January 11 Author Share Posted January 11 nie wycisza mi dzwiek z calego komputera Quote Link to post Share on other sites
Myszaty. 744 Posted January 12 Share Posted January 12 W windows 10 na pasku kliknij w ikonę dźwięku, następnie w głośniki (tak jest u mnie, u Ciebie może być inna nazwa) a następnie z rozwiniętego paska wybieraj po kolei opcje, wiadomo najlepiej mieć coś w tle włączonego muzyka/film. Oczywiście zacznijmy od tego czy komputer wykrywa Ci słuchawki, bo z tego co wiem to nie wszystkie płyty mają wbudowane bluetooth. 1 Quote Link to post Share on other sites
Makkos191 0 Posted January 14 Author Share Posted January 14 (edited) jakby sluchawki mi odbiera bo mam odbiornik bluetooth na usb i wszystko działa i wykrywa mi te słuchawki ide sprawdzic czy dziala dobra działa dzieki Edited January 14 by Makkos191 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts