lecaspro 7 Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Nick na serwerze: Corporal Knaga Imię: KacperWiek: 18Znajomość SourceMod: 2Ilość rozegranych godzin w CS:GO: 2500 godzinLink do Twojego profilu GameMe: linkLink do Twojego profilu Steam: link Steam ID: STEAM_0:1:115473865Posiadasz działający mikrofon?: takKontakt: Ts3, discord, facebook, instagram, emailZnajomość regulaminu serwera 1-10: 7/8Na serwerze grywam w godzinach: popołudniowych/ wieczornych/ nocnych - w zależności od szkoły Link to post Share on other sites
ravas01 105 Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Po pierwsze to w ogóle nie kojarzę Cie z serwera po drugie twój czat mówi sam za siebie: migotek s sij peniska zabic cie ku***o nir kamp dzmato Dalej nie chce mi się już wklejać tych dziecinnych wypocin Jestem na NIE. Link to post Share on other sites
Prezo 19 Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Znam cie z serwera ale pytanie czy inni admini cie będą kojarzyć. Czat no tak średnio wygląda łagodnie mówiąc Ja bym podbił rozpoznawalność w pozytywny sposób i nie pisał takich rzeczy na czacie Jestem na NIE Link to post Share on other sites
nasuke 170 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Grywasz u nas od dłuższego czasu z mniejszymi lub większymi przerwami, niestety kiedy zobaczyłem podanie musiałem się chwilę zastanowić czy Cię kojarzę z serwera. Daj się poznać, komunikuj się więcej, świeć przykładem i złóż podanie ponownie za jakiś czas. Na chwilę obecną jestem na nie. Link to post Share on other sites
sasik02 147 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) Kojarzę Cie z serwera ale głównie po nicku. Nigdy nie słyszałem żebyś cokolwiek mówił. Sesje wyglądają dość słabo a do czatu nie mogę się odnieść bo go wyczyściłeś Popraw sesje i daj się poznać ludziom. Póki co jestem na NIE Edited April 10, 2020 by sasik02 Link to post Share on other sites
Mayer 2 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Wdziałem Cię tylko raz na serwerze, pograj trochę i daj się poznać i używaj więcej mikro Póki co jestem na Nie Link to post Share on other sites
Eff1o 43 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Coś tam pogrywasz na serwie, ale masz słabe sesje. Pograj dłużej i wtedy zobaczymy x) Na nie Link to post Share on other sites
bygirl 48 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Cześć, hej, czołem. Ogólnie kojarzę Cię z serwera, nie zbyt często na nim przesiadujesz, ale coś tam jesteś. Czy Cię kojarzę jako osobę komunikatywną? Na pewno, ale czy w dobry sposób? Twój czat tekstowy i głosowy są bardziej na minus niż na plus. Jednak myślę, że każdy powinien dostać drugą szansę dlatego proponuję Ci nadrobić sesje, ogarnąć czat i zgłosić się tutaj jeszcze raz. Trzymam kciuki, xoxo. Link to post Share on other sites
Wonder 53 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Podanie bardziej dla trolla niż dla zyskania admina. Jeżeli faktycznie chcesz admina to popracuj nad swoim cztem i daj się poznać ludzim. Jestem na NIE Link to post Share on other sites
Wie Wiur aS 421 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Pomimo tak długiego czasu na serwerze (14 dni) to ja Cię w ogóle sobie nie przypominam. Jeszcze nie teraz. Link to post Share on other sites
Wie Wiur aS 421 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Podanie odrzucone. Link to post Share on other sites
Recommended Posts