dsajgbkf 3 Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Twój nick: Łysy Nick oskarżonego: Freszu Steam ID:https://steamcommunity.com/id/12323423543645765756778 Data i godzina :23:20 Mapa: ba_dreamjail_watchtower_v2-1 Runda:Niestety nie pamiętam Opis: Chciałbym zgłosić nie jednokrotną obrazę w moją stronę przez gracza Freszu.Gracz ten obraża mnie od południa dzisiejszego dnia.Obraza miała miejsce 15.03.2020 o godzinie 23:20.Proszę o sprawdzenie demka oraz wymierzyć karę w stronę gracza.Nie wchodzę na serwer aby jakiś 15-latek mnie obrażał. Żądania:Moje żądania to mute na serwerze ewentualnie ban na serwerze ile to zależy tylko od was ja się dostosuje Link to post Share on other sites
OFFICIAL freszu 3 Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Cześć jestem freszu wyzywam każdego tylko to jest moja wina nikt mnie nie prowokuje jestem dzieckiem dzk Link to post Share on other sites
Mirekk 37 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 6 minut temu, OFFICIAL freszu napisał: Cześć jestem freszu wyzywam każdego tylko to jest moja wina nikt mnie nie prowokuje jestem dzieckiem dzk Bylem na serwerze. Freszu poza obrazaniem, takze przeszkadzal z premedytacja w prowadzeniu. Pomimo grzecznych prosb, niezastosowal sie, mimo ze skonczyl mu sie fd. Jest to umyslne dzialanie na szkode serwera, bo 1. Przedluza to rozgrywke 2. Zniecheca graczy do gry z nim na tym serwerze, gdy wiedza ze taki osobnik, czesto gra. Osobiscie domyslam sie o co moze temu graczu chodzic i brak kontroli nad soba Freszu reprezentuje juz nie pierwszy raz. Jakby nie mam nic osobiscie do niego, ale panowie. Rozrozniajmy czym jest zycie prywatne, a czym jest GRA. Nie bierzmy gry na powaznie, tak jak zycia... po co obrazac? I jesli nie potrafisz przyjac krytyki, przegranej czy glupiej skargi, bo zaraz sie obrazasz i z premedytacja dzialasz na niekorzysc gracza, na ktorego masz focha. To opor dziecinne. Btw. Po za tematem skargi, ale piszesz mi ze szukam atencji, a sam swoim zachowaniem prezentujesz zapotrzebowanie na atencje. Slabe. I zastanow sie czlowieku, co ty w ogole tworzysz? Widac ze chcesz byc adminem, aspirujesz juz 3-4 raz na to stanowisko. A dajesz sie sprowokowac byle komu, nie potrafisz zalatwic sprawy ani jednej na spokojnie, dajesz sie ponosic emocjom, pomine fakt ze obrazasz sie o skargi na swoja osobe. Takze jak mi kiedys odpowiedziales „mam w d*pie czy mnie ludzie lubia czy nie” to sie gosciu zastanow czy chcesz byc adminem i reprezentowac cos soba, dawac przyklad. Czy chcesz byc rozpuszczonym dzieciakiem, ktory jak na millenialsa przystalo, domaga sie chu* wie czego, a sam nie potrafi w tym kierunku cos dac od sie ie. I zamiast brac to do siebie jako atak czyt. Hejt. Zrozum, jest to konstruktywna krytyka, ktora pozwala wyciagnac z tego lekcje na przyszlosc i cos zmienic na lepsze w swojej osobie. 1 Link to post Share on other sites
OFFICIAL freszu 3 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 (edited) ja wyzywam a kto przeklinał i wyzywał. nie mogę się piosenki posłuchać bo ty mnie nigdy nie wyzywaliście ty z mirosławem no tak wina jest zawsze moja uważam w takim momencie że jak ktoś mnie będzie wyzywał to ide na forum i się wyżalam Edited March 16, 2020 by OFFICIAL freszu Link to post Share on other sites
Mirekk 37 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 25 minut temu, OFFICIAL freszu napisał: uważam w takim momencie że jak ktoś mnie będzie wyzywał to ide na forum i się wyżalam Masz prawo. Po to sa pewne zasady. I po to sa pewne "przywileje" żeby z nich korzystać. Albo pokazujesz dziecinadę i poziom, który soba reprezentujesz. Który może osiagnac poziom mulu w bajorze. Albo wykorzystać nadane Ci prawa, przez siec tj. zlozyc skarge i zalatwic ta sprawę bez problemu i nerwow. I jest roznica miedzy, wykorzystywaniem swoich praw, a wyzalaniem się. Chcesz to zapraszam na priv zalatwic sprawę miedzy nami jak DOROSLI ludzie, tzn. normalna dyskusja. Wygarnieciu sobie w dyskusji, bez obraźliwych epitetów skierowanych w strone drugiego mowcy. I Freszu nie. Nikt nie mowi ze jesteś najgroszy. Zauwaz ze ja na każdego, niezależnie kim jest. Czy moim "kolega z gry" czy w tej osoby mniemaniu moim "nemesis". Napisze skarge. Jeśli nie jestem w stanie w sposób normalny zalatwic sprawy. To używam wtedy skarg. Daje tym samym dużo roboty [email protected] i [email protected] za co ich bardzo przepraszam, bo wiadomo "praca" to "praca", ale mogla by być przyjemniejsza... Także, to ze napisałem na Ciebie skarge. Nie jest atakiem w Twoja strone. To sytuacja, w której było slowo przeciwko słowu. Każdy był pewien swojego zdania. Okazalo się ze byelm w bledzie. Mimo ze dalbym sobie uciac reke, ze nie byłem w bledzie. Także chodziłbym teraz bez reki. ALE Miałem prawo, skorzystać z dzialu skarg. I to prawo wykorzystałem. Na drobne przewineinei, ale jednak skorzystałem. Także przestan traktować ta cala skarge osobiście. Bo ta skarga była na Ciebei, ale na FRESZA, który był strażnikiem. Peace. Przepraszam modow i cala administracje za rozprawke i krotko mowiac spam... Wszelka dalsza dyskusje freszu zapraszam na priv. Nie spamujmy na forum i nie dobijajmy sobie nic nie znaczących postow. ps. używaj opcji edytuj. Nie wal postow pod postami, bo to tworzy syf i prace MODOM Link to post Share on other sites
SaitS 185 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 (edited) Dzięki za ten nieoczekiwany spam. /Zamykam do rozpatrzenia. Edited March 16, 2020 by SaitS 2 Link to post Share on other sites
Rodzynel 131 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Po obejrzeniu demka nakładam następujące kary: Freszu - mute na 4h, za wielokrotne obrażanie oraz ban na 2h za umyślne utrudnianie w prowadzeniu, puszczając muzykę zagłuszającej użytkowników. Szejk - gag na 1h, za spamienie na czacie tekstowym. BAZ ASTRAL - mute na 1 dzień, za wielokrotne puszczanie muzyki, nadużywanie mikrofonu oraz obrażanie. Zamykam. Link to post Share on other sites
Rodzynel 131 Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Skarga rozpatrzona pozytywnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, skontaktuj się z Adminem Sieci @Streepy Link to post Share on other sites
Recommended Posts