Srotoss 0 Posted October 24 Nick: Srotoss Steam ID: STEAM_1:1:448323964 Data bana: 24.10.2019 Mapa: Nie pamiętam oraz nie wiem gdzie sprawdzić Nick Admina: DILL Powód bana: vac na poprzednim koncie Sreeny/demko: brak Opis sytuacji: Grałem sobie jak co dzień zabiłem gracza ,,Zero0" już celowałem w następnego i wywaliło mnie. Prawda mam vac bana na innym koncie, ale zhackowali mi konto, gdy odzyskałem je (pomoc techniczna steam) sprawdziłem profil i była tam informacja o vac banie Jeśli będzie przeczekać ten tydzień to poczekam :*( Share this post Link to post Share on other sites
b3lzi 6 Posted October 24 Support ci nic nie pomoże ja z nimi już ile razy pisałem i oni nic nie mogą więc . Może pokaż im rozmowę z Valve . Tyle ode mnie więcej się nie wypowiadam Share this post Link to post Share on other sites
Srotoss 0 Posted October 24 b3Izi niestety chciałem to zrobić ale usunąłem tam to konto steam :*( Share this post Link to post Share on other sites
b3lzi 6 Posted October 24 (edited) Ale możesz przypomnieć rozmowę @edit tu masz link mozesz sobie wykupic granie na serwerze Polecam Edited October 24 by b3lzi Share this post Link to post Share on other sites
Srotoss 0 Posted October 24 nie chce mi już się tego robić poczekam najwyżej ten tydzień Share this post Link to post Share on other sites
dliian 6 Posted October 24 z tego co piszesz to jest jak dla mnie wyłącznie Twój wymysł że ci shackowali konto i na dodatek zero dowodow ze pisales do valve z tematem wchodzac na poprzedni profil sa twoje nicki i 35dni temu vac ban, ostatnie logowanie 20 +- dni temu jak dla mnie przedluzenie na zawsze Share this post Link to post Share on other sites
LaweK 162 Posted October 24 Nie ma co się tutaj namyślać. Posiadasz VACa na starym koncie, co automatycznie skreśla Cię z gry na serwerze jak i na reszcie serwerów, ze względu na politykę sieci. Ban zostaje przedłużony na stałe. Jak chcesz dalej grać na serwerze zapraszam do tematu Share this post Link to post Share on other sites
LaweK 162 Posted October 24 Twoja prośba o odbanowanie została odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, odwołaj się do Admina Sieci @Streepy Share this post Link to post Share on other sites