H17D 0 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Nick: H17D Steam ID: U:1:1024282386Data/godzina bana: 08-16-19 13:45Mapa:Nick Admina: LEOPowód bana: AIMDowody: - Opis sytuacji: - Link to post Share on other sites
nasuke 170 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dowody: http://j.sourcetv.pl/srv22888/auto-20190816-1337-am_grass2_64_s.dem.zip Masz kilka akcji, które wzbudzają podejrzenie, nie miałem pewności dla tego poprosiłem o pomoc leo w ocenieniu twojej gry. Po obejrzeniu dema, nie mam ciągle pewności co do twojej gry, może gdyby nie było to nowe konto z 1 połączeniem, nie miałbym takich podejrzeń co do Cb. Myślę, że dowodów może być niewystarczająco, by stwierdzić że faktycznie używasz wspomagaczy. Ostateczna decyzja jednak należy do @krushi 1 Link to post Share on other sites
H17D 0 Posted August 16, 2019 Author Share Posted August 16, 2019 (edited) Moje główne konto - Administracja widzi w edytowanych wole usunąć link do głównego konta Z kilku powodów nie mogę teraz na nim grac żeby nie było że podałem jakieś randomowe konto napisałem komentarz pod tym na którym dostałem bana Edited August 16, 2019 by H17D Link to post Share on other sites
Selpicsid 77 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Byłem również na serwerze, te z miałem i nadal mam jakieś obiekcje co do stylu twojej gry, na movment jakim dysponujesz posiadasz nie proporcjonalnie dobre umiejętności strzeleckie. Nie mniej ostateczną decyzję podejmie Opiekun bądź [email protected] W chwili obecnej musisz się wstrzymać z grą do momentu aż któryś z nich nie ogarnie demka. Link to post Share on other sites
krushi 303 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Twoja gra wygląda mocno podejrzanie. Głowy, które strzelałeś, były dziwne, lecz mimo podejrzenie o aim wskazałbym tu nawet wspomożenie widzenia - wh (zawsze patrzyleś jedną miejscówkę a dziwnym trafem jak się gracze gdzie indziej respili to już zacząłeś tam wychylać, nie mówiac, że jeden z graczy cię nawet zbaitował trochę i zacząłeś machać celownikiem ). Jak dla mnie twoja gra jest zbyt podejrzana by Cię odbanować. Link to post Share on other sites
krushi 303 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Twoja prośba o odbanowanie została odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, odwołaj się do Junior Admina Sieci @Streepy Link to post Share on other sites
Recommended Posts