Dbesciaczek 30 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Nick: debe Pytanie: we mi ktoś powiedz o co tu biega sory za jakość i muzykę ale to powtórka Chodzi o to że pierwszy typ dostaje 3 strzały leci krew wszystko wkazuje na to że ja wygram ten epicki pojedynel i nagle nie dostał ani jednego, za to dla odmiany drugi kolega dostaje 1 strzał po czym obydwoje na ułamek sekundy dostajemy raka by w końcu na bliską odległość dostał noscope który również wygląda na trafiony, gdy po 3 uderzeniach z noża oponenta okazuje się że nie trafiłem ani razu. Jakby to był 1 strzał taki ale to w zasadzie było pięć strzałów pod rząd. Ej dobra pozdrawiam kolege co spostrzegawczy od kiedy tutaj są only hs? Edited August 5, 2019 by Dbesciaczek Link to post Share on other sites
Selpicsid 77 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 ale co co chodzi ?? XD Link to post Share on other sites
krushi 303 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Widze że grubo xDD, coś z serverem nie tak Edited August 5, 2019 by krushi Link to post Share on other sites
gazik. 89 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 ONLY HEADSHOT ENABLED IN THUS ROUND. Może o to w tym chodzi 1 Link to post Share on other sites
nasuke 170 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 na czacie jest napisane że rundy only headshot są włączone, czyli zabijesz tylko poprzez strzał w głowę Link to post Share on other sites
Recommended Posts