CytrynQa MonTana CASEDROP.eu 2 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Nick: CytrynQa MonTana CASEDROPE.eu Imię:Dawid Wiek:15 Przeszedłeś mutacje?:tak Znajomość SourceModa (0/10): 5/10 szybko się ucze Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Ilość godzin przegrane w CS GO:280 Czy miałeś kiedykolwiek problem z czitami (używałeś ich): Nie jedynie na prywatnym serwerze z kolegami Czy posiadasz rangę na innej sieci?:Nie Link do twojego GameMe:http://soplica.gameme.com/playerinfo/2797195 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/Naxyen223 Forma zapłaty (SMS/Przelew/PSC):Tylko PSC Kontakt:Steam Jeśli zostane Adminem mam w planach zrobić serverowego discorda. Edited May 6, 2019 by CytrynQa MonTana CASEDROP.eu 2 Link to post Share on other sites
Avcert 16 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Jestem na tak +aktywność +zaprosił mnie na bunnyhopa wogóle dzięki niemu tu gram +Przyda sie młodka krew w administracji +Mało adminów +Mutacja +Szybko sie uczy Link to post Share on other sites
AK GOD 156 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Jestem na tak +Głos +Rozpoznawalność +Miły +Fajny typek +Chat +Dobra morda dużo gra +Wiek Link to post Share on other sites
Hezo 120 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Jestem na tak -aktywność -bardzo miły -fajnie sie z nim gada Link to post Share on other sites
Ulany Lisek 107 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Jak najbardziej tak +ogarniety +aktywny +mialem przyjemnosc porozmoawiac z nim na serwerze i był bardzo miły i sympatyczny +młoda krew zawsze coś odświezyc Link to post Share on other sites
OLSZAK0707 0 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Na tak +aktywny +ogarniety +czuje ze wpowadzi dobre zmiany DAJCIE MU SZANSE;( Edited May 6, 2019 by OLSZAK0707 Link to post Share on other sites
saintgawor 21 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Na nie - aktywność (xD) - 0 rozponawalności (patrz aktywność) Link to post Share on other sites
Hubcioo0 34 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Chłopaki już wiem co szykujecie.. Aktywny? Chat? Dużo gra? Zacznijmy od tego że na samym chacie ma 3 wiadomości, 1,5h na serwerze to tez chyba nie duzo. Jeśli serwer potrzebuje dobrych zmian to nie piął by sie ciągle w górę w tabeli, gdzie wlasnie jest na 11 miejscu WW Jak dla mnie obecnie na nie, chyba że serio pograsz cos I się postarasz Link to post Share on other sites
juicy patusia 53 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 na nie -brak mutacji -aktywność -brak rozpoznawalności popraw aktywność Link to post Share on other sites
XxRevixX 2 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Na nie -brak mutacij -aktywność -brak rozpoznawalnośći 1 Link to post Share on other sites
Eliot 2 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Zdecydowanie na tak +aktywność +ogarnięty +przyjazny, miły chłopak +braki w szeragach administracji +duża aktywność +cieszy się rozpoznawalnością na serwerze (osobiście miałem przyjemność go poznać) Uważam że powinien dostać szansę, pewnie da sobie radę. 2 Link to post Share on other sites
Rozgrzewkaa 119 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Pograj trochę na serwerze, daj się poznać graczom oraz administracji i wtedy złóż podanie ponownie Na aktualny moment podanie odrzucam. /cls. Link to post Share on other sites
Recommended Posts