Alter Ego 2 Posted March 8 Witajcie wielbicielie/wielbicielki Soplicy, Podejrzewam, że mało kto mnie tu kojarzy/zna, więc właśnie po to tu jestem. Jestem Jakub, na serwerach znany pod nickami rae/Mr. Worlwide. Gram głównie w ukochanego Counter Strike GO od 2014 roku; poświęciłem kawał czasu, aby opanować grę do perfekcji. Można mnie spotkać tylko na serwerze arena 1vs1 ( głównie na pierwszej arence ), strzelam tylko HS, więc zastanów się parę razy jak mnie spotkasz . Poza grą, lubię przysiaść przy bestsellerze/klasyczku: książki, filmy whatever - zazwyczaj w wersji po angielsku, gdyż łączy się to z moim kierunkiem studiów (filologia angielska: specjalizacja biznesowa). Jeżeli chcesz pomocy przy pracy/zadaniu z angielskiego - pisz śmiało, postaram się pomóc . Co tu więcej mogę dodać... Zyskuję przy bliższym kontaktu! Do zobaczenia na serwerze/TS. PS. @bunnyhug @dante.dll - szykujcie slocika na pierwszej, nadchodzę! Share this post Link to post Share on other sites
Wysoki 81 Posted March 8 Dzień Dobry Wieczór Panu ^^. Nie zapominaj rae że musisz pierw mnie przejść ;P. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dante.dll 121 Posted March 8 Pamiętam Cię, ciężej empathiego zabić niż Ciebie także ez XD Share this post Link to post Share on other sites
Alter Ego 2 Posted March 8 @Wysoki spoko Niski, @dante.dll podobnie, widocznie bunnyhug nie stawia nam oporu :P Share this post Link to post Share on other sites
dante.dll 121 Posted March 8 29 minut temu, Alter Ego napisał: @Wysoki spoko Niski, @dante.dll podobnie, widocznie bunnyhug nie stawia nam oporu Właśnie powiedziałem, że ciężej go zabić niż Ciebie, a Ty mówisz, że nie stawia nam oporu XD Share this post Link to post Share on other sites
Alter Ego 2 Posted March 8 @dante.dll mówię, że bunnyego łatwiej mi zabić niż Ciebie. Share this post Link to post Share on other sites
dante.dll 121 Posted March 8 27 minut temu, Alter Ego napisał: @dante.dll mówię, że bunnyego łatwiej mi zabić niż Ciebie. A, to XD trochę Share this post Link to post Share on other sites