Shomek 353 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 (edited) Z dniem dzisiejszym rusza szybka rekrutacja na admina. Nie wszystkie wymagania będą brane pod uwagę. Wzór podania: Twój nick: Ile grasz w CS'a GO: Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: Ile masz lat: Czy masz rangę w innej sieci: Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Ile masz przegrany godzin na serwerze: Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: Kiedy głównie grasz: Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Sposób płatności: Imię: Kontakt STEAM: Skala sourcemoda: Spoiler 1 - nie wiesz co to SourceMod 2 - wiesz mniej więcej co to SourceMod ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi 3 - orientujesz się w menu admina 4 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina 5 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz kilka dodatkowych komend np. umiesz zrobić screenshoty 6 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend 7 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary 8 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz małe doświadczenie w edycji pluginów 9 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów 10 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary, umiesz także pisać pluginy Pisząc po odbiór admina miej przygotowane reklamy (80 sztuk), stan konta 5 zł bądź kwotę na telefonie 7,38 zł. Jest to tzw. składka adminowska, która pozwala nam opłacić serwer. Po 12 miesiącach nienagannego adminowania, admin za zgodą [email protected] serwera jest zwolniony z opłat na stałe. W Szybkiej Rekrutacji mogą wypowiadać się tylko osoby do tego upoważnione (czyt. Opiekun Serwera lub osoba przez niego wyznaczona). Edited March 23, 2019 by Shomek 1 Quote Link to post Share on other sites
Protek 45 Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 (edited) Twój nick: Havor.exe Ile grasz w CS'a GO: 2-3 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4-6 (troche sie co prawda zapomnialo xD) Ile masz lat: 16 skonczylem Czy masz rangę w innej sieci: Nope Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Nje Ile masz przegrany godzin na serwerze: Troche mam. Zaczalem ostatnio grac bo znowu mi sie spodobalo ;) Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: Zalezy od dnia (szkola etc/ jak zwykle ale w wakacje badz wolne dni wiecej) Kiedy głównie grasz: Roznie. Rano, popoludnie badz wieczor LUB caly dzien Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Na pewno wyeliminowac dzieci + jakis trollow Sposób płatności: psc Imię: Adrian Kontakt STEAM:Masz ino mnie Niespodziewalem sie, ze do tego dojdzie xD Edited December 8, 2018 by Protek 1 Quote Link to post Share on other sites
Supergosciu 162 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Twój nick: Supergosciu32 Ile grasz w CS'a GO: 2 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 7 Ile masz lat: 15 Czy masz rangę w innej sieci: nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: tak Ile masz przegrany godzin na serwerze: 1d 20h Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: od 3h Kiedy głównie grasz: po południu Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: trochę regularnych konkursów, coś więcej niż no life, i oczywiście utrzymanie porządku na serwerze by każdemu przyjemnie się grało :) Sposób płatności: psc/sms Imię: Michał Kontakt STEAM: id/Supergosciu32 1 Quote Link to post Share on other sites
Streepy 2953 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Przyjmuję was chłopaki na okres próbny. Zapraszam ts w wolnej chwili, po dogadaniu na pw. @Supergosciu32YTsprawę VAC wyjaśnimy na ts, bo cośtam wiem o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
LEKUTKO 1 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 (edited) Twój nick: LEKUTKO Ile grasz w CS'a GO: 2 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 7/10 Ile masz lat: 14 Czy masz rangę w innej sieci: Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Tak dostałem VAC za skin changer na innym profilu steam. Ile masz przegrany godzin na serwerze: 2d 01:28h Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: W tygodniu 2h ale w weekend tak od 6h Kiedy głównie grasz: pon-pt wieczory pt-niedz od rana do wieczora Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: konkursy oraz nowe dodatki dla graczy Sposób płatności: skiny Imię: Kacper Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198867868507/ Edited December 11, 2018 by LEKUTKO 1 Quote Link to post Share on other sites
SajmoN Bo 21 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 (edited) Twój nick: SajmoN Bo Ile grasz w CS'a GO: 3-4 Lata (2329h) Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4 Ile masz lat: 15 Czy masz rangę w innej sieci: Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Nie Ile masz przegrany godzin na serwerze: 7d 08:44h Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: W tygodniu 2-3h ale w weekend tak od 7h Kiedy głównie grasz: pon-pt: wieczory pt-niedz: od rana Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Miłą atmosferę,dyscyplinę,nowe mapy oraz konkursy Sposób płatności: Skiny,paysafecard Imię: Szymon Kontakt STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198193413169/ Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Edited December 11, 2018 by SajmoN Bo Quote Link to post Share on other sites
Rodzynel 131 Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Twój nick: Rodzyneł Ile grasz w CS'a GO: 3 - 4 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4 - 5 Ile masz lat: 16 Czy masz rangę w innej sieci: Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Tak Ile masz przegranych godzin na serwerze: 9 dni 07:53:03 Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: W dni robocze mogę poświęcić od jedenej do dwóch godzin. W weekend od trzech do siedmiu godzin. Kiedy głównie grasz: W dni robocze gram wieczorami. W weekendy praktycznie od 12 do 23 (z dłuższymi lub krótszymi przerwami). Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Chciałbym zmniejszyć ilość dzieci oraz trollów w ct, wprowadzić jakieś ciekawe eventy, które np. mogłyby odbywać się co tydzień w określone dni. Sposób płatności: PSC Imię: Marcel Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/id/Rodzyne/ 1 Quote Link to post Share on other sites
V3nomX 149 Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Twój nick:V3nom^^ Ile grasz w CS'a GO:3 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10:5/10 Ile masz lat:15 Czy masz rangę w innej sieci:Nie. Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity:Nie. Ile masz przegrany godzin na serwerze:7 dni 07:31:25 Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer:Od 2 do 5h Kiedy głównie grasz:Głównie grywam wieczorami. Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin:Chciałbym aby ilość dzieci się zmniejszyła, które bardzo przeszkadzają w rozgrywce. Sposób płatności:PSC Imię:Krystian Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198193132219/ 3 Quote Link to post Share on other sites
Shomek 353 Posted December 11, 2018 Author Share Posted December 11, 2018 (edited) @V3nomX @Rodzyne Przyjęci na okres próbny, zapraszam na pw w celu obgadania szczegółów.@LEKUTKO widzimy, że masz ambicje. Ureguluj sprawę VAC w temacie i pograj troszkę więcej na serwerze, to przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami. Na ten moment odrzucam.@SajmoN Bo Doszły nas wieści o twoich odpałach na serwerze. Czasami dajesz "totalny" oraz szybko się denerwujesz. Tak to sesje masz wspaniałe, dlatego popraw to (i opinię innych o Tobie) i składaj podanie jak najszybciej! Również odrzucam. Tym akcentem zamykam szybką rekrutację. Edited December 11, 2018 by Shomek Quote Link to post Share on other sites
Streepy 2953 Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Szybka rekrutacja została ponownie otwarta! Zapraszamy do składania podań! Quote Link to post Share on other sites
Hubcioo0 34 Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Twój nick: HV cs-SopliCa.com Ile grasz w CS'a GO: około 4 lat Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4-5 Ile masz lat:16 Czy masz rangę w innej sieci:Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity:Nie Ile masz przegrany godzin na serwerze:6d 06:15h Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer:w tygodniu 1-3h, w weekend więcej Kiedy głównie grasz:rano lub wieczorem Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin:Pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze szczególnie rano, jak wiadomo raczej nikt o tej porze nie gra, w weekend jestem od około 8, tak więc zadbam o tą porę dnia. Również byłbym zainteresowany stworzeniem konkursu z fajnymi nagrodami, ponieważ serwer w czasach takich zabaw dostaje 2 życia Sposób płatności: Przelew Imię:Hubert Kontakt STEAM:https://steamcommunity.com/id/YoutubeHV/ Quote Link to post Share on other sites
Shomek 353 Posted February 10, 2019 Author Share Posted February 10, 2019 Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się do Streepiego po rangi. Quote Link to post Share on other sites
CrazyAsimov 2 Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Twój nick: CrazyAsimov Ile grasz w CS'a GO: 4 lata i mam przegrane 1400h Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 8/10 Ile masz lat: 16 Czy masz rangę w innej sieci: Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Nigdy Ile masz przegrany godzin na serwerze: Na serwerze przegrane mam 1 dni 10:16:47 Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: 3h Kiedy głównie grasz: Grałem głownie rano i wieczorem. Teraz chciałbym wytłumaczyć moją nieobecność,moja nieobecność spowodowana była śmiercią bardzo bliskiej mi osoby strasznie to przeżyłem, ale już się pogodziłem i chciałbym móc dostać szanse jako admin. Nadrobię bardzo szybko aktywność,wracając do sytuacji, cała sytuacje zna streepy, prosiłbym dlatego o szansę której napewno nie zmarnuje Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Jako admin chciałbym zapanować nad zamieszaniem które czasami się dzieje gdy nie ma administracji na serwerze, Gdy gracz wyzywa administracje/serwer/graczy ukarać go zgodnie z regulaminem oraz sprawdzać czy osoby w ct mają sprawny mikrofon i znają regulamin. Sposób płatności: Przelew Imię: Arkadiusz Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/id/asimovcrazy/ Quote Link to post Share on other sites
Streepy 2953 Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Przyjęty, zapraszam pw. Quote Link to post Share on other sites
mao 150 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Twój nick: mao Ile grasz w CS'a GO: 2,3k godzin Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: nie ma co kłamać, nic co jest na serwerze, nie jest mi obce więc - 9 Ile masz lat: 21 Czy masz rangę w innej sieci: nigdy w życiu, serduszkiem tutaj Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: nope Ile masz przegrany godzin na serwerze: 27dni + Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: 2/3h jak nie więcej Kiedy głównie grasz: po zajęciach wieczorkiem, jak wolne od zajęć to różnie Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: pomóc strupkowi bo wciąż go KC i to co w każdym podaniu pisze każdy, pomóc obecnym adminom Sposób płatności: przelewik Imię: Bartuś Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/id/maothc Quote Link to post Share on other sites
Bystryy 9 Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 W dniu Sun Nov 25 2018 o 20:12, Shomek napisał: Z dniem dzisiejszym rusza szybka rekrutacja na admina. Nie wszystkie wymagania będą brane pod uwagę. Wzór podania: Twój nick: Ile grasz w CS'a GO: Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: Ile masz lat: Czy masz rangę w innej sieci: Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Ile masz przegrany godzin na serwerze: Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: Kiedy głównie grasz: Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Sposób płatności: Imię: Kontakt STEAM: Skala sourcemoda: Pokaż ukrytą zawartość 1 - nie wiesz co to SourceMod 2 - wiesz mniej więcej co to SourceMod ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi 3 - orientujesz się w menu admina 4 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina 5 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz kilka dodatkowych komend np. umiesz zrobić screenshoty 6 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend 7 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary 8 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz małe doświadczenie w edycji pluginów 9 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów 10 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary, umiesz także pisać pluginy Pisząc po odbiór admina miej przygotowane reklamy (80 sztuk), stan konta 5 zł bądź kwotę na telefonie 7,38 zł. Jest to tzw. składka adminowska, która pozwala nam opłacić serwer. Po 12 miesiącach nienagannego adminowania, admin za zgodą [email protected] serwera jest zwolniony z opłat na stałe. Twój nick: Szop (Dragon) cs-soplica. Com Ile grasz w CS'a GO: 3-4 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4-6 trochę się muszę jeszcze nauczyć Ile masz lat: 14 Czy masz rangę w innej sieci: nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: nie Ile masz przegrany godzin na serwerze: 2tygodnie 3h Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: dni szkoły 3-4h w weekendy 7h Kiedy głównie grasz: godziny 15-16 Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Chciałbym wprowadzić więcej konkursów, mniej troli, Wprowadzic trochę do regulaminu zasad Sposób płatności: psc Imię: Jakub Quote Link to post Share on other sites
Shomek 353 Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 @mao, Popraw sesje i złóż podanie jeszcze raz. Na ten moment odrzucam. @DragonSzop,Twoje sesje powalają na nogi, ale masz strasznie słaby mikrofon i łatwo Ciebie sprowokować. Popraw te rzeczy i spróbuj swoich sił za tydzień / dwa. Odrzucam. Quote Link to post Share on other sites
Linx 118 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Twój nick: Linx Ile grasz w CS'a GO: 2809h Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 7 Ile masz lat: 17 Czy masz rangę w innej sieci: Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Nie Ile masz przegrany godzin na serwerze: 24 dni 23:00:05 godzin Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: 2-4h Kiedy głównie grasz: Wieczorkami Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Niedawno odszedłem, ale parę osób pisało mi, żebym wrócił. Obecna administracja (nie każdy) czasami nie daję sobie rady i jest zbyt miękka, pragnę im pomóc. Sposób płatności: SMS Imię: Daniel Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/id/linxek/home/ Quote Link to post Share on other sites
Streepy 2953 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 3 tygodnie temu byłeś administratorem, zrezygnowałeś i nagle chcesz wracać? Nie nie nie, odrzucam. Za takie proszenie, żebym to edytował, tylko pogarszasz swoją sytuacje. Quote Link to post Share on other sites
Bystryy 9 Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Twój nick: Szop (Dragon) cs-soplica. Com Ile grasz w CS'a GO: 3-4 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4-6 trochę się muszę jeszcze nauczyć Ile masz lat: 14 Czy masz rangę w innej sieci: nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: nie Ile masz przegrany godzin na serwerze: 2tygodnie 6h Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: dni szkoły 3-4h w weekendy 7h Kiedy głównie grasz: godziny 15-16 Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Chciałbym wprowadzić więcej konkursów, mniej troli, Wprowadzic trochę do regulaminu zasad Sposób płatności: psc Imię: Jakub Shomek poprawiłem mikrofon, i już trudno mnie zprowokowac Quote Link to post Share on other sites
Shomek 353 Posted February 22, 2019 Author Share Posted February 22, 2019 @DragonSzop, Chyba wyraziłem się jasno mówiąc, że masz podanie złożyć dopiero za minimum tydzień, a nie 2 dni. Spamując podaniami zmniejszasz tylko swoje szanse na admina. Doszły mnie słuchy o twoich błędach w CT, więc masz nad czym pracować. Odrzucam. Quote Link to post Share on other sites
LOREK. 869 Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Twój nick: LOREK Ile grasz w CS'a GO: 5 lat Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 5 Ile masz lat:17 Czy masz rangę w innej sieci: Nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: Nie Ile masz przegrany godzin na serwerze: 35 dni ok. Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer:Tyle ile będę mógł Kiedy głównie grasz: Kiedy mogę to wchodzę Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: Ogarnąć to i owo Sposób płatności:wszystko możliwe Imię: Tomek Kontakt STEAM:http://steamcommunity.com/ministranty/ Quote Link to post Share on other sites
Streepy 2953 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Przyjęty, zapraszam pw. Tym samym przymykam szybką rekrutację na admina. Quote Link to post Share on other sites
Shomek 353 Posted March 16, 2019 Author Share Posted March 16, 2019 Szybka rekrutacja ponownie otwarta! Quote Link to post Share on other sites
shocker1241 38 Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Twój nick: shockerIle grasz w CS'a GO: 2-3 lata Znajomość SourceMod'a w skali od 1 do 10: 4Ile masz lat: 15Czy masz rangę w innej sieci: nie Czy byłeś kiedykolwiek karany za czity: nieIle masz przegrany godzin na serwerze: 9 dni 00:42:05 godzin Ile czasu dziennie poświęcisz na nasz serwer: 3 maks 4 godziniki Kiedy głównie grasz: około 17, lub 13 Co chciałbyś wprowadzić na naszym serwerze jako admin: głównie to ogarniałbym osoby w CT nie znające regulaminuSposób płatności: SMSImię: KarolKontakt STEAM: https://steamcommunity.com/id/shockerwi/ 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts