Imię: Jakub
Znajomość języków programowania: C++ = dobra C# = średnia i Phyton = Coś tam coś tam
Twoje doświadczenie: Mam duże doświadczenie w programowaniu np. Kalkulatorów lub aplikacji komunikacyjnych dla prywatnych małych firm. Z serwerami mam styczność praktycznie od 5 lat to wtedy założyłem swój serwer minecraft 3 lata później serwer CS:GO i przy tym nauczyłem się obslugi ftp i grzebania w pluginach. Cvary sourcemoda znam dosyć dobrze co prawda tworzenia pluginów jeszczę się uczę ale idę w zaparte i ciągle próbuję tworzyć coraz lepsze pluginy. Obslugi mysql nauczylem się gdy programowałem ruletkę i jackpota dla kolegi. Co wymagało przypisania odpowiedniej tabeli do odpowiedniej funkcji strony np. Kody promocyjne. Mam dość dużo czasu i myślę że nawet w roku szkolnym będę miał czas na prace [email protected] sieci. Programowania uczył mnie brat z którym napisalem swój pierwszy kalkulator Ogólnie od 12 roku życia (Poprawiłem przepraszam) mam styczność z programowaniem. No poszlo trochę pieniędzy na tutoriale heh.
Jak Twoja praca mogłaby odmienić sieć: Napewno chcialbym poprawić wydajność serwerów csgo oraz naprawić troche bugów serwera.
Podaj swoje dwie najmocniejsze i najsłabsze strony: Najmocniesza strona napewno jest wytrwałość w dążeniu do celu i chęć poznawania coraz nowszych możliwości w np. Programowaniu Z tych złych to że osoby ktorę kłamią mocno mnie irytuja przez co czasami wyprowadza mnie z równowagi.
Steam: steamcommunity.com/id/bicussss
Użytkownik BicuS edytował ten post 24 lipiec 2017 - 18:37